B E A U T Y

Daar zijn we weer! Met deze week het thema B E A U T Y. Wij zijn deze keer op zoek gegaan naar de beste beauty YouTuber. Deze keer geen geschreven blog, omdat je (naar onze mening) meer leert door naar de beauty tutorials te kijken. Naast onze beoordeling, delen wij ook wat handige weetjes over de YouTuber.

Naam: MissLipglosss
Aantal YouTube abonnees: 63.095
Aantal video’s: 294
Aantal video’s per week: ±2

MissLipglosss is het YouTubekanaal van de 23-jarige Cynthia. Toen zij begon met MissLipglosss was Cynthia 16 jaar en de eerste beauty blogger van Nederland! Het kanaal van Cynthia bestaat voornamelijk uit leuke beautyvideo’s maar er komen ook verschillende video’s langs over lifestyle, recepten en reizen. MissLipglosss is mooi verdeeld in verschillende afspeellijsten zodat je gemakkelijk kan vinden wat jij zoekt, bijvoorbeeld tutorials. De tutorials zijn naar onze mening ook de leukste video’s. Cynthia weet zeker een hoop van make-up af en helpt je om de leukste looks te creëren. Bekijk hieronder een van de tutorials en beoordeel zelf!

Naam: VeraCamilla
Aantal YouTube abonnees: 114.942
Aantal video’s: 380
Aantal video’s per week: ±3

Wat leuk is aan VeraCamilla is dat je meteen bij aankomst op het YouTubekanaal, een introductie krijgt van waar VeraCamilla vandaan komt en waar het voor staat. Zo maak je meteen kennis met Vera zelf. Vera is een leuke dame van 23 jaar dat jou een kijkje laat nemen in haar leven. Waar Vera echt goed in is zijn natuurlijk haar Beauty video’s. Ze begint haar video’s vaak met een leuk praatje en begint daarna stap voor stap de mooiste make-up looks uit te leggen. Waar je vooral jaloers op wordt is haar enorme make-up collectie, bekijk het zelf in de onderstaande video!

Naam: Beautygloss
Aantal Youtube abonnees: 421.193
Aantal video’s: 1361
Aantal video’s per week: Iedere zaterdag komt er een tutorial video online

Wie kent haar niet; Mascha van Beautygloss. Ze is een van de meeste invloedrijkste bloggers van Nederland! Ze heeft haar eigen website. Inmiddels krijgt Beautygloss.nl meer dan 650.000 unieke bezoekers per maand. Dagelijks vind je hier één beautyartikel of video. Alles omtrent make-up, haar, verzorging en meer komt aan bod met een persoonlijke twist. Bij het maken van haar tutorials houdt ze rekening met betaalbare producten zodat haar bezoekers de look na kunnen maken. De tutorials zien er professioneel uit en worden duidelijk uitgelegd. Ze is hip en bij de tijd. Ze vlogt ook dagelijks, dit doet ze op haar YouTube kanaal Vloggloss. Wij zijn overtuigd, jij ook?!

Naam: Jiamy
Aantal Youtube abonnees: 123.551
Aantal video’s: 163
Aantal video’s per week: Iedere vrijdag komt er een video online over beauty, lifestyle, hair etc.

Jiamy ook wel bekend van lifesplash, is sinds 2012 begonnen op YouTube. Ze maakt allerlei video’s en is zeer populair. Dit komt doordat ze pas 15 jaar is en de doelgroep die hier naar kijkt ook zeer actief is op YouTube. Dat is dus haar kracht. Ze maakt in tegenstelling tot andere YouTubers die we hebben bekeken, minder beauty tutorials. Op haar website blogt ze wel veel over beauty producten. Ze heeft een rustige en zachte stem om naar te luisteren, erg prettig! Kortom, leuke meid!

Whatsyourfavoriteblog?
Heb jij jouw favoriet al gevonden? Wij wel!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s