F A S H I O N

Vandaag gaan wij het hebben over de vier leukste F A S H I O N bloggers! Omdat fashion het beste kan worden uitgedrukt in beelden zoeken wij deze keer naar bloggers met een inspirerend Instagram account. Wij hebben een top vier gemaakt waarvan wij denken dat dit de leukste zijn. Hopelijk helpen wij jouw deze week met het vinden van jouw favorite FASHION blogger!

4NumberFourInCircle

Blog: lindatol.com
Instagram: @lindatol_
Aantal volgers: 172.000Knipsel2

Als iemand leuk is om te volgen op Instagram is het de Nederlandse Linda Tol wel. Linda Tol komt uit Amsterdam maar heeft naam gemaakt als een van de bekendste fashion blogger van de wereld. Linda is bekend geworden door haar jongensachtige uiterlijk, opmerkelijke stijl en sprankelende persoonlijkheid. Ze kwam zo in vele internationale modebladen te staan zoals VOGUE, Glamour en ELLE. Linda komt op de leukste plekken en dat deelt ze graag met haar volgers maar de grootste reden om haar te volgen in natuurlijk voor haar gevoel voor fashion!

3NumberThreeInCircle

Blog: sixfeetfromtheedge.com
Instagram: @sffte
Aantal Volgers: 38.600

knipsel1Debbie van Six Feet From The Edge (SFFTE) deelt op haar fashionblog onder andere haar fantastische stijl en liefde voor sneakers. De blogger heeft een verzameling sneakers waar je u tegen zegt en dit past goed in haar garderobe. Haar garderobe is een mix is van sportief en vrouwelijk met een Scandinavisch tintje. Naast haar outfits, deelt ze haar wishlists, aankopen en inspiratie op haar blog. Haar site ziet er strak uit. De foto’s die ze posted zijn super mooi bewerkt en minimalistisch. Daar bedoel ik bijvoorbeeld mee, puur een sneaker op een witte achtergrond.

Two-Mistakes

Blog: neginmirsalehi.com
Instagram: @negin_mirsalehi
Aantal volgers: 2,4 miljoen

Knipsel4De prachtige Negin Mirsalehi groeide binnen een jaar uit tot internationaal blogfenomeen, met name dankzij Instagram. Met volgers uit 145 verschillende landen is Nederland allang te klein voor Negin, ze reist daarom heel de wereld over voor haar blog. Dit is terug te zien op haar Instagram. Wat een prachtige foto’s!! De foto’s zijn ook genomen in allerlei landen. Ook zijn ze er fashion gerelateerd. Ze heeft op haar website de blog overzichtelijk verdeeld. Elk blog is verdeeld in een foto, je klikt op de foto en voilà het blog komt tevoorschijn.

 

1NumberOneInCircle

Blog: raspberry-rouge.com
Instagram: @raspberrynrouge
Aantal volgers: 124.000

KnipselDe blog Raspberry Rouge is van de Nederlandse Rebecca Laurey. Je zal haar misschien kennen als het gezicht van de Nederlandse Topshop en Zalando. Ook ontwierp Rebecca een tas voor het tassenmerk O My Bag. Raspberry Rouge is niet voor niets onze nummer 1 want WAUW wat een geweldige afbeelding zie je op haar blog en Instagram! Haar stijl vinden wij ook zeker leuk en daarom is Raspberry Rouge ons favorite blog!

 


Whatsyourfavoriteblog?! 

Is Raspberry Rouge ook jouw favoriet geworden? Of ga jij toch voor nummer 2,3 of 4? Hopelijk hebben wij in ieder geval geholpen aan jouw favorite blog!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s