V L O G G E R S

Vloggers zie je steeds meer, maar wat zijn vloggers precies? Vloggers zijn eigenlijk mensen die de hele dag met hun camera in de hand lopen. Zij filmen een groot deel van hun leven voor hun YouTube abonnees en komen zo aan enorm veel kijkers. Het probleem is, dat er weer super veel zijn, net zoals bloggers. Maar welke zijn leuk en wat past bij jou? Wij hebben de leukste en meest verschillende vloggers uitgezocht en zetten ze hieronder voor jou op een rijtje!

Enzoknol
Aantal abonnees: 870.627

De 22 jarige Enzo Knol is de meest fanatieke en bekendste vlogger van Nederland. Met maar liefst meer dan 870.000 abonnees heeft hij binnen 2 jaar ons kikkerlandje veroverd. Enzo plaats dagelijks om 16.00 uur een vlog over zijn leven. Je ziet wat hij allemaal meemaakt en laat ons kennis maken met alle mensen in zijn leven, zoals zijn vriendin Dee. Wil jij meer weten over Enzo en vind jij het leuk om dagelijks op de hoogte te blijven van zijn interessante leven? Maak hem dan jouw favorite!

StukTV
Aantal abonnees: 770.293

Houd jij van humor? Dan hoef je niet verder te zoeken! StukTV is het YouTube kanaal van de jongens Giel, Stefan en Thomas. Zij doen wekelijks de meest gekke dingen, wat is bepaald door hun eigen abonnees. Zo gaan ze winkelen in lingerie, verblijven ze een nacht in een dierentuin en proberen ze te eten in een achtbaan. De meest gekke dingen komen voorbij wat zeker vermakelijk is om te kijken, en daar denken meer mensen over want op sommige video’s hebben zij miljoenen views!

Monica Geuze
Aantal abonnees: 90.712

Deze upcoming vlogster heeft net haar nieuwe single ‘Laten gaan’ uitgebracht en daarmee kreeg ze duizende fans. Het onderwerp wat in haar vlogs centraal staat is muziek. Zo nam ze ons afgelopen zomer mee naar de partybestemmingen zoals Marmaris, Lloret, Bulgarije, Sunny Beach etc. waar ze o.a. optrad samen met Ronnie Flex. Dit is erg leuk om te zien en ook hoe dat achter de schermen er aan toe gaat. Wat wij persoonlijk jammer vinden is dat ze met minder regelmaat vlogt. Soms worden de video’s niet op tijd geüpload of duren ze maar 3 minuten. Des al niet te min zijn haar vlogs wel erg boeiend.

Vloggloss
Aantal abonnees: 157.449

Mascha Feoktistova is een fulltime blogger en vlogger en filmt iedere dag vanaf het moment dat ze wakker wordt tot het moment dat ze weer naar bed gaat. De vlogs duren ongeveer 7 à 10 minuten en de inhoud van de filmpjes zijn erg divers. De onderwerpen die centraal staan zijn beauty, innerbeauty, haar privé leven, haar liefde Gregor , vakanties en haar evenementen en afspraken, denk aan de Beautyglossparty en Beautygloss vriendinnenweekend. Wat heel fijn is dat ze elke dag op hetzelfde tijdstip haar vlog upload. Ze is erg betrouwbaar.

Whatsyourfavoriteblog?
Zoals je nu hebt kunnen lezen zijn deze vier bloggers allemaal erg verschillend van elkaar en dus past er vast wel een bij jou! Weet jij al welke dat is? Laat het ons weten en stem!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s