D I Y

Voor iedereen die een stukje creativiteit mist hebben wij 4 DIY bloggers uitgekozen waar wij een review over hebben geschreven. Om nog even duidelijk te zijn, DIY is een afkorting voor Do It Yourself. Op deze sites staan handige en leuke tips en ideeën om jou spullen uniek te maken of misschien wat op te leuken. Dit kan variëren tot fashion, wonen, food en sieraden. Hopelijk kunnen wij met dit blog het creatieve in jullie naar boven laten komen! 

a pair and a spare diyA Pair & A Spare DIY 
Instagram: @apairandaspare

De website van A Pair & A Spare DIY is internationaal. Deze website is gewijd aan het kleurrijk en avontuurlijk leven van Geneva Vanderzeil. Hier vind je dagelijks DIY tutorials, mode ideeën, reisgidsen en nog veel meer. Zodra je op haar startpagina komt zie je al meteen leuke DIY projecten. Ze worden duidelijk met mooie foto’s uitgebeeld. Ook als je op het tabblad DIY klikt zie je ongelofelijk veel leuke en lekkere DIY’s. De foto’s zijn echt prachtig en professioneel. Ook haar YouTube kanaal legt alles erg fijn uit. Geloof me, ook al ben je niet creatief, van deze site word je het!

A Cup of Life 
Instagram: @shifrajumelet

A Cup of Life is een lifestyleblog voor vrouwen die probeert te inspireren tot een creatief, vrolijk en positief leven. Shifra gelooft erin dat je elke dag een beetje speciaal kunt maken en dat de mooiste dingen in het leven zelfgemaakt zijn. Ze zei dan ook: ”Alles om je heen is zelf te maken en ik ben er van overtuigd dat iedereen dat kan!”. Naast dat ze dagelijks diy-projecten deelt kun je ook een hoop andere informatie op haar site vinden zoals; food, crafts, fashion inspiratie en vlogs.

PS I Made Thisps i made this
Instagram: @PSiMadeThis

PS I Made This is opgericht door de New Yorkse Erika Domesek. Op dit blog is echt ALLES te vinden. Wil je jouw schoenen opvrolijken? Wil je sieraden maken? Of wil je een oud t-shirt als nieuw maken? Dit kan je allemaal doen met behulp van Erika. Zelfs jouw koptelefoon kan je een nieuw uiterlijk geven! Niets is te gek voor deze creatieve dame en op een leuke manier legt ze het je allemaal haarfijn uit. Bekijk hiernaast hoe deze blogger een koptelefoon omtovert tot wat nieuws!

Miss Murphy
Instagram: @MissMurphy

De crafty Alyssa uit Maastricht is eigenaar van Miss Murphy. Haar blog ziet er super leuk uit! Wat jammer is, is dat je niet kan filteren op bijvoorbeeld fashion of interieur. Miss Murphy blogt niet alleen over DIY., zo schrijft ze ook regelmatig een blog over haar eigen leven en dingen die zij leuk vindt. Toch zijn de DIY blogs het hoogtepunt. Zo maakt ze een handig tasje voor op reis en maakt ze van een leeg Chanel parfum flesje een schattig vaasje. Miss Murphy is leuk, maar wil je voor een echt DIY blog, dan is dit misschien niet de beste keuze.

Whatsyourfavoriteblog?
Wij hebben onze favoriet gekozen: PS I Made This is onze absolute winnaar! Laat ons weten wat jouw favoriete blog is geworden door te stemmen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s